Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε. Μπορείτε να ζητήσετε την καθοδήγησή μας, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία μέσω τηλεφώνου 210-2810760 ή  email  στο theodor0@hotmail.com. H ισχύουσα πολιτική της εταιρίας μας σχετικά με τις επιστροφές έχει ως εξής:

  • Ακύρωση παραγγελίας: Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο theodor0@hotmail.com ή να τηλεφωνησετε στο 210-2810760. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.
  • Παραλαβή λανθασμένου προϊόντος: Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος και είμαστε αποκλειστικοί υπαίτιοι γι’ αυτό, τότε σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε εξ ’ολοκλήρου το κόστος μεταφοράς.
  • Παραλαβή ελαττωματικού προϊόντος: Αν στο προϊόν που αγοράσατε παρατηρήσατε κάποια κατασκευαστική ανωμαλία, που δεν οφείλεται σε κακή χρήση, τότε μπορείτε να φέρετε το προϊόν στο κατάστημα μας ή να το στείλετε με courier στη διεύθυνσηεδρεύει στο χαλανδρι αγιας παρασκευης 55 τ.κ.15234. Το προϊόν έπειτα θα σταλεί στα κεντρικά της κατασκευάστριας εταιρίας για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για εργοστασιακό ελάττωμα.Εφόσον το προϊόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, το αντικαθιστούμε δωρεάν.
  • Δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης: Στην περίπτωση που δε σας κάνει το προϊόν που μόλις αγοράσατε μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και να το επιστρέψετε, με δικά σας έξοδα μεταφοράς.
  • Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Τρόποι επιστροφής προϊόντων:

Αν βρίσκεστε κοντά στο φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να μας επισκεφθείτε, παραδίνοντας μας το προϊόν στην αρχική κατάσταση και συσκευασία, προσκομίζοντας επίσης την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο. Στην περίπτωση που η επίσκεψη σας στο κατάστημα δεν είναι δυνατή, τότε θα πρέπει να μας το αποστείλλετε με courier στη φυσική μας έδρα ( χαλανδρι αγιας παρασκευης 55 τ.κ.15234) κατόπιν επικοινωνίας με εμάς. Για την αποστολή του προϊόντος με courier πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω email , ώστε να σας δώσουμε τα απαραίτητα στοιχεία της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας, για να εξασφαλίσουμε την ταχύτερη και πιο οικονομική μεταφορά. Έπειτα, συσκευάζετε το προϊόν στο ίδιο κουτί που το παραλλάβατε ή σε ένα άλλο κουτί αρκετά μεγάλο ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή, είναι υποχρεωτικό να περιέχεται και το αποδεικτικό αγοράς. Αναγράφετε τα στοιχεία του αποστολέα  (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Περιοχή, Νομός, ΤΚ, Τηλ) και του παραληπτη στο voucher και τα παραδίνεται στη μεταφορική.

Αν το προϊόν έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία του ή κακοποιηθεί χάνετε το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος. Παρακαλείσθε να ελέγχετε με την παραλαβή αν το προϊόν είναι το σωστό για αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας σας και επιπλέον εξόδων. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν αποδειχθεί ότι δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις επιστροφής, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

elΕλληνικά
Μετάβαση στο περιεχόμενο