H ιστοσελίδα www.milkclothart.gr ειναι ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ με ΑΦΜ: 061845317, ΔΟΥ : ΧΟΛΑΡΓΟΥ και εδρεύει στο χαλανδρι αγιας παρασκευης 55 τ.κ.15234.Η επιχείριση μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Τυχόν τροποιήσεις, δεν θα επηρεάζουν παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν πριν απο αυτές.

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεχτικά τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος πρωτού προχωρήσετε σε κάποια συναλλαγή. Η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης του ιστοτόπου μας.

Χρήση της Ιστοσελίδας μας:

Χρησιμοποιώντας την παρούσα ιστοσελίδα αναλαμβάνετε:
– Να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μόνο για να υποβάλετε θεμιτά ερωτήματα ή παραγγελίες.
– Να μην προβαίνετε σε ψευδείς ή δόλιες παραγγελίες. Εάν θεωρήσουμε ευλόγως ότι έχει υποβληθεί τέτοια παραγγελία έχουμε το δικαίωμα να την ακυρώσουμε και να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές.
– Να μας παρέχετε με ορθότητα και ακρίβεια την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail), την ταχυδρομική σας διεύθυνση ή/και λοιπά στοιχεία επικοινωνίας. Επίσης αποδέχεστε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο (βλ. την Πολιτική Προστασίας Απορρήτου).
Εάν δεν μας δώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, δεν μπορούμε να προωθήσουμε την παραγγελία σας.
Με την υποβολή παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας, εγγυάστε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών και ότι έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα να συνάπτετε δεσμευτικές συμβάσεις.

Περιορισμος Ευθύνης

Το www.milkclothart.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα του θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης, δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συνδεδεμένο site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Ο παρών ιστότοπος δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης.

Ευθύνη για απώλεια

Σε περίπτωση απώλειας του προϊόντος, έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε της αγορά του και να σας επιστρέψουμε τυχόν χρήματα που έχετε καταβάλλει για την αγορά τους.
Σε περίπτωση που σας έχουμε εκτελέσει λάθος την παραγγελία σας (λάθος προϊόν, τίμημα κτλ), οφείλετε να μας ενημερώσετε άμεσα στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 210 2810760 ή Email: theodor0@hotmail.com .Σας ενημερώνουμε επιπλέον ότι ο κίνδυνος απώλειας ή βλάβης των προϊόντων βαρύνει την εταιρεία μέχρι εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος το οποίο ορίζετε εσείς ως αρμόδιο να παραλάβει τα προϊόντα για λογαριασμό σας (διάφορο του μεταφορέα) έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή των αγαθών, οπότε και ο κίνδυνος αυτός μετατίθεται πλέον σε εσάς. Εντούτοις, ο κίνδυνος μετατίθεται σε εσάς από την παράδοση των αγορασθέντων προϊόντων σας στον μεταφορέα, εάν ο μεταφορέας έχει ενταλθεί από εσάς να μεταφέρει τα αγαθά και η εν λόγω επιλογή δεν προσφέρθηκε από εμάς, με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων σας έναντι του μεταφορέα.

Υποχρεώσεις Επισκέπτη

Οι χρήστες του ιστοτόπου μας είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των μηνυμάτων/δηλώσεών τους. Σε περίπτωση που αναρτήσετε κάτι που είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο , ρατσιστικό ή δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, ή περιέχει κακόβουλο λογισμικό, διατηρούμε το δικαίωμα να το αφαιρέσουμε από τον ιστότοπό μας και να απαιτήσουμε αποζημίωση από τον χρήστη για παραβίαση των όρων χρήσης. Οι χρήστες εγγυόνται ότι τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται είναι αληθή και ακριβή και αναλαμβάνετε να μας ενημερώσετε για οποιαδήποτε αλλαγή ή μεταβολή σε αυτά. Οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία στον ιστότοπο, ή στον υπεύθυνο του ιστότοπου ή σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο μέσω της διάθεσης λανθασμένων, ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στις φόρμες εγγραφής θα είναι αποκλειστική ευθύνη του χρήστη.

Καθυστέρηση Παραλαβής Παραγγελίας

Η παραγγελιά σας ενδέχεται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

– Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό ή ακόμα και να ακυρώσετε την παραγγελία.

– Το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί ή εξαντληθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

– Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

elΕλληνικά
Μετάβαση στο περιεχόμενο